اشپزی / پلوها


 برنج                                              دو پیمانه

 سینه مرغ پخته و ریش شده                یک پیمانه

 هویج  خلال شده                               500 گرم

 سیب‌زمینی مکعبی خرد شده                 سه عدد

 پیاز سرخ شده                                   یک عدد

 شوید خشک                                دو قاشق سوپخوری

 زعفران آب‌کرده                         یک قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل و  روغن                       به میزان لازم


طرز تهیه                                                                          

برنج را خیس کرده، هویج‌ها را با روغن کمی تفت داده و سینه‌مرغ را نیز اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها و پیاز را به همراه نمک و فلفل به مواد می‌افزاییم. در انتها زعفران و شوید را اضافه کرده و مواد را کاملا تفت می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌ها نیم‌پز شده و هویج‌ها کمی نرم و شیشه‌ای شوند. برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را در قابلمه لابه‌لای برنج می‌ریزیم و قابلمه را روی شعله متوسط قرار می‌دهیم، پس از این که بخار برنج بلند شد، کمی آب و روغن به اندازه یک چهارم پیمانه روی برنج ریخته و روی در قابلمه دم‌کنی می‌گذاریم، سپس شعله را ملایم کرده تا برنج دم بکشد.


خانم نگین صیادی نژاد کارشناس آشپزی و قنادی                     

 

نکــته

 

 می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را سرخ و با مرغ مخلوط کنید.

از شوید تازه نیز می‌توانید به جای خشک شده آن استفاده نمایید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.