اشپزی / کاری پلو شیرازی


کاری پلو شیرازی

مرغ                                                               یک عدد

  نخودفرنگی                                                    100 گرم

 ادویه‌کاری                                                       دو قاشق غذاخوری

 زعفران                                                          دو قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل و  زردچوبه از هر کدام                         دو قاشق مرباخوری

روغن کرمانشاهی                                              سه قاشق غذاخوری

 برنج                                                               چهار پیمانه

 سیب‌زمینی خلالی و سرخ شده                                سه عدد

 پیاز                                                                   دو عدد

 

 

طرز تهیه

مرغ را تکه‌تکه کرده، با پیازهای خرد شده، زردچوبه و کمی نمک می‌پزیم. بعد از پخت کامل مرغ، استخوان‌های آن را جدا کرده و آب مرغ را صاف می‌کنیم، سپس یک قاشق غذاخوری روغن، زعفران و یک قاشق غذاخوری ادویه‌کاری را به آب مرغ اضافه کرده، می‌گذاریم پنج دقیقه جوش بزند و با هم مخلوط شود.

برنج خیس کرده را داخل آب جوش ریخته و بعد از کمی جوش زدن برنج را آبکش می‌کنیم. نخودفرنگی‌های پخته شده را لابه‌لای برنج همراه با بقیه ادویه کاری و مرغ می‌ریزیم. در هنگام بخار کردن برنج آب مرغ را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد. در زمان سرو، سیب‌زمینی‌ها را روی برنج قرار داده و روغن کرمانشاهی را داغ کرده و روی آن می‌ریزیم.


خانم مریم السادات امام کارشناس آشپزی  

     

نکته

اگر حساسیت به ادویه‌کاری دارید، می‌توانید از این ادویه کمتر استفاده کرده و به جای آن زعفران بیشتری مصرف نمایید.

نظرات 1 + ارسال نظر
مهدیه سه‌شنبه 5 شهریور 1392 ساعت 19:44

سلام گلم خوبی از این غذا بیشتر خوشم اومد غذا های جوانانه پسند وامروزی بذار واسه تازه عروس ها از شعر های خودتم بذار

سلام
از اینکه وقت میزاری و می خونی ممنونم...

با تشکر

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.