ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مرغ یک عدد
نخودفرنگی 100 گرم
ادویهکاری دو قاشق غذاخوری
زعفران دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه از هر کدام دو قاشق مرباخوری
روغن کرمانشاهی سه قاشق غذاخوری
برنج چهار پیمانه
سیبزمینی خلالی و سرخ شده سه عدد
پیاز دو عدد
طرز تهیه
مرغ را تکهتکه کرده، با پیازهای خرد شده، زردچوبه و کمی نمک میپزیم. بعد از پخت کامل مرغ، استخوانهای آن را جدا کرده و آب مرغ را صاف میکنیم، سپس یک قاشق غذاخوری روغن، زعفران و یک قاشق غذاخوری ادویهکاری را به آب مرغ اضافه کرده، میگذاریم پنج دقیقه جوش بزند و با هم مخلوط شود.
برنج خیس کرده را داخل آب جوش ریخته و بعد از کمی جوش زدن برنج را آبکش میکنیم. نخودفرنگیهای پخته شده را لابهلای برنج همراه با بقیه ادویه کاری و مرغ میریزیم. در هنگام بخار کردن برنج آب مرغ را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا برنج دم بکشد. در زمان سرو، سیبزمینیها را روی برنج قرار داده و روغن کرمانشاهی را داغ کرده و روی آن میریزیم.
خانم مریم السادات امام کارشناس آشپزی
نکته
اگر حساسیت به ادویهکاری دارید، میتوانید از این ادویه کمتر استفاده کرده و به جای آن زعفران بیشتری مصرف نمایید.
سلام گلم خوبی از این غذا بیشتر خوشم اومد غذا های جوانانه پسند وامروزی بذار واسه تازه عروس ها
از شعر های خودتم بذار
سلام
از اینکه وقت میزاری و می خونی ممنونم...
با تشکر