ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مواد اولیه :
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری
آب ولرم یک پیمانه
تخممرغ یک عدد
زرده تخممرغ یک عدد
کره 30 گرم
آرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم میانی
ژامبون گوشت یا مرغ خرد شده 250 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
سس گوجهفرنگی و مایونز به میزان لازم
طرز تهیه
مایه خمیر، شکر و پیمانه آب را با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم تا عمل بیاید. تخممرغ، روغن مایع، کره را با هم مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آماده را افزوده و مخلوط میکنیم. سپس نمک و آرد را کمکم اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را پنج دقیقه ورز میدهیم، روی خمیر را میپوشانیم و در جای گرم میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز میکنیم و به شکل مثلث برش میزنیم، یک برش کوچک وسط هر مثلث ایجاد کرده و از مواد میانی (تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم) وسط خمیر میگذاریم. خمیر را از قسمت قاعده مثلث به طرف راس رول میکنیم و درون سینی فر میچینیم و 03 دقیقه استراحت میدهیم و سپس روی خمیر را زرده تخممرغ زده و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته و طلایی شود.
خانم طاهره آقاجانپور