اشپزی / ساندویچ پنیر و مرغ









مواد اولیه :



پنیر خامه‌ای                                        دو قاشق سوپخوری

سس فرانسوی                                    دو قاشق سوپخوری

نان لواش                                            به میزان لازم

 سینه مرغ پخته شده                            200 گرم

 هویج رنده شده                                   نصف پیمانه

 پیازچه خرد کرده                                   دو عدد

 جعفری خرد شده                                 به میزان لازم

 

 

طرز تهیه


پنیر خامه‌ای و سس را با هم مخلوط می‌کنیم و روی نان لواش می‌کشیم و مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و روی سس می‌ریزیم، سپس نان را رول می‌کنیم.


خانم طاهره آقاجانپور از مجله خانواده سبز

اشپزی/ اسنک میکس









مواد اولیه :



نان تست                                    دو عدد

 ژامبون گوشت                            چهار ورق

 سس مایونز                                یک قاشق غذاخوری

 پونه خشک                                 به میزان لازم

 گوجهفرنگی                               سه حلقه

 پنیر موزارلا                              به میزان لازم

 

طرز تهیه


روی نان تست، سس مایونز ریخته و روی سس نیز پنیر موزارلا میریزیم. حلقههای گوجهفرنگی را همراه کمی پونه روی مواد گذاشته و روی گوجهفرنگیها را نیز با ژامبون پوشانده و دوباره با پنیر موزارلا روی مواد را می‌‌پوشانیم. نان تست دیگر را روی مواد گذاشته، سپس آن را درون ساندویچساز قرار میدهیم تا بپزد. پس از پخت نیز روی آن را با سس کچاپ و مایونز تزیین میکنیم.


آقای شریف شرف نیا از مجله خانواده سبز

اشپزی / پیتزا گل










مواد اولیه :



آرد                                   سه پیمانه

 خمیرترش                         یک قاشق مرباخوری

 روغن زیتون                       1/4پیمانه

 شیر                                1/4پیمانه

 نمک                                یک قاشق چایخوری

 آب                                  به میزان لازم

 سوسیس هات‌داگ            12 عدد

 فلفل دلمه‌ای سبز              دو عدد

 فلفل دلمه‌ای قرمز              یک عدد

 گوجه‌فرنگی                      یک عدد

 زیتون مغز فلفلی               یک پیمانه

 پنیر پیتزا و  آویشن تازه       به میزان لازم

 

طرز تهیه


آرد را در کاسه‌ای ریخته و خمیرترش، روغن زیتون، شیر و نمک را به همراه کمی آب در وسط آرد می‌ریزیم و شروع به ورز دادن می‌کنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم، دور تا دور خمیر به فاصله دو سانتی از لبه آن سوسیس‌های از عرض دو نیم شده پنج سانتی‌متری را می‌چینیم و لبه‌های خمیر را روی سوسیس‌ها برمی‌گردانیم. سوسیس‌های پوشیده شده با خمیر را از طول با چاقو دو نیم کرده و هر دو تکه سوسیس داخل خمیر را به هم می‌چسبانیم، طوری که سوسیس‌ها معلوم شوند. داخل خمیر پنیر پیتزا ریخته و روی آن فلفل سبز و قرمز نگینی خرد شده، سوسیس حلقه شده، گوجه‌فرنگی نگینی خرد شده، زیتون حلقه شده و آویشن تازه می‌ریزیم و روی آنها پنیر پیتزای نواری خرد شده می‌چینیم و پیتزا را در طبقه وسط فر با حرارت 210 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.


نکـــته:

می‌توان با این مواد دو عدد پیتزا تهیه کرد.


خانم هما محمدلو از مجله خانواده سبز

اشپزی/ پیتزا پیاله ای











مواد اولیه :



پیاز                                                یک عدد

گوشت چرخ‌کرده                             200 گرم

فلفل دلمه‌ای                                    یک عدد

پنیر پیتزا                                      100 گرم

سیر                                            یک حبه

روغن مایع                                   به میزان لازم

قارچ خرد شده                              نصف پیمانه

رب گوجه‌فرنگی                            یک قاشق سوپخوری

نان لواش نرم                               دو عدد

پودر آویشن                                  یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل و جعفری                       به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی                          دو قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه


پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌‌دهیم، سپس گوشت چرخ‌کرده را افزوده و همراه سیر رنده شده به تفت دادن ادامه می‌دهیم. قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم به مواد اضافه کرده، سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، پودر آویشن و نیمی از پنیر پیتزا را اضافه می‌کنیم و پس از چند دقیقه مخلوط کردن، زیر حرارت را خاموش می‌کنیم. نان لواش را به شکل مربع به ابعاد 10×10 سانتی‌متر برش زده و داخل قالب کیک یزدی که چرب کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. از مایه گوشتی داخل هر نان گذاشته و روی آن را با بقیه پنیر پیتزا رنده شده می‌پوشانیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم می‌کنیم و پیاله‌های آماده شده را داخل فر قرار می‌دهیم تا فقط پنیر روی آن آب شود. سپس از فر خارج کرده، روی آن را با سس گوجه‌فرنگی و برگ جعفری تزیین می‌کنیم.


خانم مریم بخشی از مجله خانواده سبز

اشپزی/ تست کنجد و میگو










مواد اولیه :


میگو پاک شده                                  200 گرم

 پیازچه خرد شده                              دو ساقه

 کنجد                                             50 گرم

 پودر زنجبیل                                     دو قاشق چایخوری

 سیر                                              دو حبه

 آرد ذرت                                          یک قاشق غذاخوری

 نان تست                                        شش عدد

 کره                                                 10 گرم

 سفیده تخم‌مرغ                                دو عدد

 سس سویا                                      دو قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل سیاه و  روغن                    به میزان لازم

 

طرز تهیه


میگوها، پیازچه، پودر زنجبیل، سیر، سویا سس، آرد ذرت، کره، سفیده تخم‌مرغ‌ها، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته تا کاملا با هم ترکیب شوند، سپس از مایه خمیری به دست آمده مقداری روی نان تست قرار داده، روی سطح مواد را با کنجد پوشانده و با دست فشار می‌دهیم، سپس در ظرف مناسبی روغن ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. نان تست‌ها را که آماده کرده‌ایم از سمت مایه میگو و کنجد در روغن سرخ می‌کنیم، زمانی که کاملا سرخ شد برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن سرخ شود.


مواد لازم برای مزه‌دار کردن میگو


 زعفران آب کرده                                     یک قاشق چایخوری

 فلفل سیاه                                              نصف قاشق چایخوری

 رنده جوزهندی                                       به میزان لازم


طرز تهیه مزه‌دار کردن میگو


میگوها را با فلفل، جوزهندی و آب زعفران از قبل به مدت سه ساعت مزه‌دار می‌کنیم. حرارت باید ملایم و روغن داغ باشد.


نکــته:

توجه کنید که برای رنده جوزهندی، آن را فقط دو بار روی رنده بکشید.


خانم عظمی مسقطی آملی مدرس آشپزی