مواد اولیه :
پنیر خامهای دو قاشق سوپخوری
سس فرانسوی دو قاشق سوپخوری
نان لواش به میزان لازم
سینه مرغ پخته شده 200 گرم
هویج رنده شده نصف پیمانه
پیازچه خرد کرده دو عدد
جعفری خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه
پنیر خامهای و سس را با هم مخلوط میکنیم و روی نان لواش میکشیم و مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و روی سس میریزیم، سپس نان را رول میکنیم.
خانم طاهره آقاجانپور از مجله خانواده سبز
مواد اولیه :
نان تست دو عدد
ژامبون گوشت چهار ورق
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
پونه خشک به میزان لازم
گوجهفرنگی سه حلقه
پنیر موزارلا به میزان لازم
طرز تهیه
روی نان تست، سس مایونز ریخته و روی سس نیز پنیر موزارلا میریزیم. حلقههای گوجهفرنگی را همراه کمی پونه روی مواد گذاشته و روی گوجهفرنگیها را نیز با ژامبون پوشانده و دوباره با پنیر موزارلا روی مواد را میپوشانیم. نان تست دیگر را روی مواد گذاشته، سپس آن را درون ساندویچساز قرار میدهیم تا بپزد. پس از پخت نیز روی آن را با سس کچاپ و مایونز تزیین میکنیم.
آقای شریف شرف نیا از مجله خانواده سبز
مواد اولیه :
آرد سه پیمانه
خمیرترش یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون 1/4پیمانه
شیر 1/4پیمانه
نمک یک قاشق چایخوری
آب به میزان لازم
سوسیس هاتداگ 12 عدد
فلفل دلمهای سبز دو عدد
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
گوجهفرنگی یک عدد
زیتون مغز فلفلی یک پیمانه
پنیر پیتزا و آویشن تازه به میزان لازم
طرز تهیه
آرد را در کاسهای ریخته و خمیرترش، روغن زیتون، شیر و نمک را به همراه کمی آب در وسط آرد میریزیم و شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه به صورت گرد باز میکنیم، دور تا دور خمیر به فاصله دو سانتی از لبه آن سوسیسهای از عرض دو نیم شده پنج سانتیمتری را میچینیم و لبههای خمیر را روی سوسیسها برمیگردانیم. سوسیسهای پوشیده شده با خمیر را از طول با چاقو دو نیم کرده و هر دو تکه سوسیس داخل خمیر را به هم میچسبانیم، طوری که سوسیسها معلوم شوند. داخل خمیر پنیر پیتزا ریخته و روی آن فلفل سبز و قرمز نگینی خرد شده، سوسیس حلقه شده، گوجهفرنگی نگینی خرد شده، زیتون حلقه شده و آویشن تازه میریزیم و روی آنها پنیر پیتزای نواری خرد شده میچینیم و پیتزا را در طبقه وسط فر با حرارت 210 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
نکـــته:
میتوان با این مواد دو عدد پیتزا تهیه کرد.
خانم هما محمدلو از مجله خانواده سبز
مواد اولیه :
پیاز یک عدد
گوشت چرخکرده 200 گرم
فلفل دلمهای یک عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
سیر یک حبه
روغن مایع به میزان لازم
قارچ خرد شده نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
نان لواش نرم دو عدد
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل و جعفری به میزان لازم
سس گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم، سپس گوشت چرخکرده را افزوده و همراه سیر رنده شده به تفت دادن ادامه میدهیم. قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را هم به مواد اضافه کرده، سپس رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل، پودر آویشن و نیمی از پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه مخلوط کردن، زیر حرارت را خاموش میکنیم. نان لواش را به شکل مربع به ابعاد 10×10 سانتیمتر برش زده و داخل قالب کیک یزدی که چرب کردهایم، قرار میدهیم. از مایه گوشتی داخل هر نان گذاشته و روی آن را با بقیه پنیر پیتزا رنده شده میپوشانیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از یک ربع قبل گرم میکنیم و پیالههای آماده شده را داخل فر قرار میدهیم تا فقط پنیر روی آن آب شود. سپس از فر خارج کرده، روی آن را با سس گوجهفرنگی و برگ جعفری تزیین میکنیم.
خانم مریم بخشی از مجله خانواده سبز
مواد اولیه :
میگو پاک شده 200 گرم
پیازچه خرد شده دو ساقه
کنجد 50 گرم
پودر زنجبیل دو قاشق چایخوری
سیر دو حبه
آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
نان تست شش عدد
کره 10 گرم
سفیده تخممرغ دو عدد
سس سویا دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
میگوها، پیازچه، پودر زنجبیل، سیر، سویا سس، آرد ذرت، کره، سفیده تخممرغها، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته تا کاملا با هم ترکیب شوند، سپس از مایه خمیری به دست آمده مقداری روی نان تست قرار داده، روی سطح مواد را با کنجد پوشانده و با دست فشار میدهیم، سپس در ظرف مناسبی روغن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. نان تستها را که آماده کردهایم از سمت مایه میگو و کنجد در روغن سرخ میکنیم، زمانی که کاملا سرخ شد برمیگردانیم تا طرف دیگر آن سرخ شود.
مواد لازم برای مزهدار کردن میگو
زعفران آب کرده یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
رنده جوزهندی به میزان لازم
طرز تهیه مزهدار کردن میگو
میگوها را با فلفل، جوزهندی و آب زعفران از قبل به مدت سه ساعت مزهدار میکنیم. حرارت باید ملایم و روغن داغ باشد.
نکــته:
توجه کنید که برای رنده جوزهندی، آن را فقط دو بار روی رنده بکشید.
خانم عظمی مسقطی آملی مدرس آشپزی