باز هم مهر دیگری بر شناسنامه افتخارات نقاب صحنه . باز هم انقلابی دیگر در میان گروهی که کارشان را (خوب بلدند) . گروهی که زاده ی البرز است و خاک صحنه سالن های کرج و فردیس ، سرمه ی چشمان بازیگرانش است . توصیف حال خوشمون سخته . بازدید دکتر عارف دوست داشتنی از نمایش من اونم با استقبال گسترده تماشاچیان در سالن واقعا حیرت آور بود . چقدر خوشحالم که این اتفاق قشنگ برای من و بروبچه های گل گروهم افتاد . بچه هایی که کار باهاشون لذت بخش بود و خودشون میدونن که چقدر دوستشون دارم . و شاید امروز (دوشنبه) آخرین دیدارمون باشه . هنوز خاطرات کار قبلی من (اجراخوانی نقاب صحنه در خانه هنرمندان) با بازی بهنوش بختیاری . رابعه اسکویی . یزدان فتوحی . سیاوش مفیدی . ابراهیم شفیعی . احمد ایراندوست و ... از ذهنمان پاک نشده بود که بازهم افتخار آفریدیم تا آلبوم زرین بازیگرانی که با من کار میکنند روز به روز کامل تر بشه تا بازهم ثابت کرده باشیم که بچه ی خاک پاک البرزیم . من به این گروه افتخار میکنم و امیدوارم کسانی که باید ارزش واقعی هنر ما رو بفهمند ، سر از برف حماقت بیرون بیارن و به دور و اطرافشون نگاه کنند . خوشحالم که چند سالی است برای آثارم دستم را جلوی احدی دراز نکردم و هر روز هم موفق تر از دیروزیم . تئاتریها میدانند که تئاتر همیشه با عشق تولید شده . افتخارم این است که تئاتری هستم . خوشحالم که به خودم اسم تئاتری میگذارم . اسمی که خیلی از اساتید بزرگ روی خودشون گذاشتند و امروز نوبت ما جوان ها شده است . خوشحالم که ما تئاتری ها عاشقیم و به عشقمون میبالیم .
برای همه تئاتری هایی که زبان هم را خوب میفهمیم .
برای همه البرزیها ...
بهنام زینعلی
ازیگران به ترتیب الفبا : زهرا اسدشیر، مائده اکبری، شهرزاد پیروز
نژاد، یاسمن جهانبخش، کبری دوستی، پریسا رجبی، نگار رنجبر، فاطمه
روانان، فاطمه ضرغام، محدثه مرتضوی، معصومه نویدی، و... فاطمه نیکخواه.
مواد اولیه :
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پنیر ورقهای پیتزا یک بسته
- پیازداغ دو قاشق غذاخوری
- فلفلدلمهای خرد شده یک عدد
- قارچ ریز شده 150 گرم
- ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
- نان تست دو عدد
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت میدهیم، سپس فلفلدلمهای و قارچ را اضافه میکنیم. ادویهها را هم به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم. سپس از مواد آماده شده دو قاشق روی نان تست میریزیم و یک عدد پنیر پیتزای ورقه شده را رویش قرار میدهیم و یک نان تست دیگر رویش میگذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچساز قرار میدهیم.
نکته:
ساندویچساز باید پنج دقیقه قبل گرم شود.
مواد اولیه :
طرز تهیه برای چهار نفر:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید، سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز بیافزایید تا سرخ شود و به همراه آن نمک و ادویه را نیز میریزید. پس از آن قارچ و فلفل دلمهای را هم اضافه کنید تا سرخ شود. اگر مایل بودید میتوانید یک قاشق رب گوجهفرنگی نیز اضافه و مخلوط کنید. حالا مایع آماده است. وسط نان را ببرید یک ورق پنیر پیتزا را گذاشته و از مواد اشترودل رویش ریخته و گوجهفرنگی، خیارشور و کاهو را نیز روی مواد اشترودل بگذارید و دوباره یک ورق پنیر پیتزا را رویش گذاشته. حالا بقیه نانها را هم به همین ترتیب آماده کنید و در یک ظرف مخصوص نشکن گذاشته و درون مایکروفر به مدت سه دقیقه بگذارید تا نانها برشته و پنیر آب شود. اگر مایکروفر ندارید فر اجاقگاز خود را روی 180 درجه گذاشته تا گرم شود سپس ظرف نان را به مدت پنج دقیقه درون فر گذاشته تا نان و پنیر گرم شود. ساندویچها آماده هستند و در صورت تمایل میتوانید آنها را با سس قرمز میل کنید.
مواد اولیه :
- قارچ 20 عدد
- تخممرغ سه عدد
- پنیر پیتزا 150 گرم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا کره 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
قارچها را ورقه کرده و در تابه بدون روغن و با در بسته ریخته تا آب میان بافتی قارچ خارج و تبخیر شود. کمی روغن زیتون (کره) اضافه و قارچها را تفت دهید.
تخممرغها را در کاسهای بزنید تا یکدست شود، زردچوبه و مقدار کمی نمک نیز اضافه و مخلوط کنید. تخممرغهای زده شده را کف تابهای بزرگ ریخته و صبر کنید تا ببندد. تخممرغ را از تابه خارج کنید. قارچهای تفت داده را یک طرف تخممرغ ریخته یک قاشق پنیر روی آن بپاشید و طرف دیگر را روی آن برگردانید ظرف نسوزی را چرب کنید و رول تخممرغ را به آن منتقل نمایید و تمام سطح سوفله را با باقی پنیر بپوشانید. آویشن را روی پنیرها پاشیده و در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی سوفله طلایی شود.
آموزش از خانم بهاره غلامی
مواد اولیه :
- سینه مرغ چهار عدد
- پیاز یک عدد
- زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق مرباخوری
- نشاسته ذرت و سرکه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- انبه و آب پرتقال از هر کدام دو پیمانه
- نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال شده، آبلیمو، کمی روغن زیتون و نمک مزهدار کرده ودر یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینهمرغ را کمی بکوبید.
تابه را داغ کرده و استیکها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.
آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کرده و با نمک و سرکه حرارت دهید. سپس انبهها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
آموزش از خانم شیما گلکار کارشناس آشپزی